Vilka är vi

Vilka är vi?

Vi börjar om hösten 2024 som förening. Vi har många spelare som början  sin bowlingkarriär i klubben, och finns med som stommen i vår förening. Stommen ”is the glow” Under 23/24 har vi inte haft något lag i seriespel. Men vi har under hela säsongen hållit ihop det med körp och träningar. Vi har gått från 4 banor till nästan 8 banor varje träning. Vår målsättning är att bli fler så vi kan starta två lag till hösten 2024. Alla ska ha möjligheten att spela oavsett på vilken nivå som passar in på dig. Bowling är roligt, socialt och passar alla, det är vi spelare som skapar en bra miljö i vårt lag. Vi saknar inte erfarenhet och kunskap. Varje spelare är viktig och fyller sin funktion för att bitarna ska falla på plats för hela laget. Med en miljö, där alla spelarna är en viktig del av vårt pussel för att vår förening ska fungera.  Vi tränar just nu en gång i veckan  och har kul både på och utanför banorna! 

VARFÖR VÄLJA OSS?

Vilka resurser har vi

Spelare som har haft bowling som inriktning i deras gymnasiutbildning som kan liknas med en tränarutbildning. Vi har spelare som har gått ledare och tränarutbildning, och erfarethet av elitidrott i landslagsnivå. Listan är lång med erfarehet av föreningslivet i olika idrotter på olika nivåer. Vi har spelare som kan ekonomi, jobbar med människor gillat natur och djur. Vi har spelare som jobbar med service och försäljning. Vi har spelare som tillverkar saker och det är de som fortfarande skaffar sig kunskaper och erfarenehet i skolans värd. Tillsammans bildar vi laget Nobel, och alla är viktiga för att få kollektivet att fungera.

             Grundstenar!

  1. Positiv tänkande - Ha positiva tankar om dig själv till dig själv smittar av sig i allt ”happy mind” hitta positiva bitar i ditt spel ge dig själv beröm och peptalk, hjälp andra.
  2. Engagemang - Aktiv, intresse, delaktighet, deltagande, medkänsla, förståelse och åtaganden från organisationen föder framgång.
  3. Meningsfullhet - Allas rätta att var med och känna sig delaktig i glädje och gemenskap se en mening med det hela.
  4. Relationer  - Vi är alla jämställa mot varandra oavsett befattning, ålder och kön. Det banar väg för framgång och utveckling.
  5. Åstadkommande - Att vi vet våra mål och drömmar och att vi uppnår dem.