Nyheter

De som inte gör något alls kan istället bli bättre att uppmuntra de som gör något innan de tröttnar och är borta 

Dany Nordström - Green

Mellanallsvenskan 2020/2021

Nytt för denna säsong är att vi har en 16 lags tabell, vi spelar fortfarande i tre grupper men tabellen består av 16 lag. Som jag har förstått så kvarlar de fyra bästa mot elitserien, 5-12 spelar även året efter i allsvenskan. Lag 13-14 kvalar för att hänga kvar och lag 15-16 åker ner till DIV 1. Vi har enhel del nya lag att möta denna säsongen. Från elitserien Stureby, Bågen, Köping som jag känner kommer bli tuffa matcher eftersom de behåller sin spelartrupp. Nytt intressant lag är BK Ax som har många spelare från gamla Sigma. Känns detinte varit så stor spelar omsättning i lagen från förra året vad jag. Kommer bli en mycket intressant säsong för oss Nobelare. Oljeprofiler att välja på denna säsong är de samma som föregående säsong för oss spelare i allsveskan 36,39,40,41,44, och elitseriprofilerna där de byter ut 40 och 41 mot Rome 41 och Tokyo 42. Denna säsong kommer Svenskans profiler att gälla i våra sammandrag.

Då kliver vi in 2020

Covid19 avslutar säsong och börjar om på nytt hösten 2020 eller

Ny spelare 

Inför säsongen 2020/2021 är nu sju övergångar klara. Tillbaka i Nobelströjan Niclas Odbert Ann-Louise Areliuson, Jan Nilsson, och Patrick Post, Jonathan Anesson Andreas Ålberg. Ny för vissa men inte för oss Alfred Odbert, redan som liten var han med pappa och kollade på elitserien. Redan då visste han att han skulle spela i Nobel eller bilda egen klubb. 

Vi välkomnar också en helt ny spelare Petra Israelsson som har spelat korpen denna säsong.En till dam kommer spela i Nobelströjan är Susanne Jansson som kommer från BS Almen i Karlstad. Nu är det klart med Elsa Odbert som kommer från Kulorna.Återkommer om det händer något mer.

Seniortour startar i ÄngelholmLänk 

Västmanlandstouren 2019/2020Länk 

Grundstenar!?

1. Positiv tänkande - Ha postiva tankar om dig själv till dig själv smittar av sig i allt ”happy mind” hitta positiva bitar i ditt spel ge dig själv beröm och pepptalk, hjälp andra.

2. Engagemang - Aktiv, intresse,delaktighet, deltagande, medkänsla, förståelse och åtaganden från organiationen föder framgång.

3. Meningsfullhet - Allas rätta att var med och känna sig delaktig i glädje och gemenskap se en mening med det hela.

4. Relationer  - Vi är alla jämställa mot varandra oavsett befattning, ålder och kön. Det banar väg för framång och utveckling.

5. Åstadkommande - Att vi vet våra mål och drömmar och att vi uppnår dem.

Nobel F1 spelar i DIV Norra Svealand

Nu tar vi tag i detta vi vet att vi kan och nu kör vi!!! Vi börjar med mach mot Västerås som är ett mycket bra lag. Hoppas på en kul match och riktig kämpar glöd!


Nobel F2 DIV 3 Västra Svealand

SM Final

Ett Nobel lag vidare till SM final 1 feb


Länk

Avhopp av Carlstadhammarö F

I DIV 3 och Wåxnäs i DIV 1