Nyheter

De som inte gör något alls kan istället bli bättre att uppmuntra de som gör något innan de tröttnar och är borta 

Dany Nordström - Green

Mellanallsvenskan 2019/2020

Nytt för denna säsong är att vi har en 16 lags tabell, vi spelar fortfarande i tre grupper men tabellen består av 16 lag. Som jag har förstått så kvarlar de fyra bästa mot elitserien, 5-12 spelar även året efter i allsvenskan. Lag 13-14 kvalar för att hänga kvar och lag 15-16 åker ner till DIV 1. Vi har enhel del nya lag att möta denna säsongen. Från elitserien Stureby, Bågen, Köping som jag känner kommer bli tuffa matcher eftersom de behåller sin spelartrupp. Nytt intressant lag är BK Ax som har många spelare från gamla Sigma. Känns detinte varit så stor spelar omsättning i lagen från förra året vad jag. Kommer bli en mycket intressant säsong för oss Nobelare. Oljeprofiler att välja på denna säsong är de samma som föregående säsong för oss spelare i allsveskan 36,39,40,41,44, och elitseriprofilerna där de byter ut 40 och 41 mot Rome 41 och Tokyo 42. Denna säsong kommer Svenskans profiler att gälla i våra sammandrag.

Då kliver vi in 2020

Nytt år nya möjligheter med tillskott på banorna.  Anders tillbaka på banorna och det är inget dåligt kort. Samtidigt som Tobias Jarlemark och Per Olsson är tillbaka i Nobeltröjan. Detta breddar truppen och konkurans utvecklar.

Vi får en lite konstig start på året sammandrag 18 jan Högdalen, uppehåll fram till 15 feb då vi möter Tegner borta. Så det gäller att att träna på och kanske hitta lite tävlingar att spela.


FULL FOKUS PÅ VÅR SÄSONGEN

Andes Wålle Wåhlstedt

Tillbaka på banorna vi hoppas på att han får ett kanon bra 2020 på banorna

Länk 

Seniortour startar i Eskilstuna

Lennart Nyman till final, det tog stopp i första karusell rundan.


Länk 

Västmanlandstouren 2019/2020

Nu dags för Fagersta nästa stopp KöpingLänk 

Grundstenar!?

1. Positiv tänkande - Ha postiva tankar om dig själv till dig själv smittar av sig i allt ”happy mind” hitta positiva bitar i ditt spel ge dig själv beröm och pepptalk, hjälp andra.

2. Engagemang - Aktiv, intresse,delaktighet, deltagande, medkänsla, förståelse och åtaganden från organiationen föder framgång.

3. Meningsfullhet - Allas rätta att var med och känna sig delaktig i glädje och gemenskap se en mening med det hela.

4. Relationer  - Vi är alla jämställa mot varandra oavsett befattning, ålder och kön. Det banar väg för framång och utveckling.

5. Åstadkommande - Att vi vet våra mål och drömmar och att vi uppnår dem.

Nobels farmarlag spelar i DIV Norra Svealnd

Nu tar vi tag i detta vi vet att vi kan och nu kör vi!!! Vi börjar med mach mot Västerås som är ett mycket bra lag. Hoppas på en kul match och riktig kämpar glöd!


Nobel B

Nyrr år och vi börjar med hemma match

SM Final

Ett Nobel lag vidare till SM final 1 feb


Länk

Tillbaka i Nobeltröjan

Efter Nyår har vi denna glada nyheten att Tobias Jarlemark, Per Olsson är tillbaka i Nobeltröjan! Även Jonas Nordkvist har börjat lite korp, men skaffat B licens så dessa tre provade lyckan i 3-manna DM. Tobias gör debut till helgen i vårt F-lag. Det innebär att vi nu har fått tillbaka 5 st gamla Nobel som kan tillföra klubben mycket både på och utanför banan. Så jäkla kul!!BK Nobel


Träningsdagar


Tisdagar 19-21

Torsdagar 17.00-18.30

BK Nobel


Norrleden Nobelhallen

691 35 Karlskoga


T.  0586-565 99

E.  info@jpmbowling.se

www.bknobel.se

Copyright @ All rights reserved